Starten
Editors
Tabellen
Informatie
Vorige pagina
De Winkel Editor
In dit gedeelte worden de categorieŽn van de winkel opgegeven.


Edit Categorie Namen


Hier start het. U moet de verschillende categorieŽn van de winkel definiŽren. U heeft de mogelijkheid van 320 categorieŽn. Daardoor kunt u ze wat groeperen.

Vul achter het nummer de naam van een categorie in. Dit nummer heeft u later nodig om de categorieŽn een plaats te geven in de winkel.
Als u een categorie gebruikt heeft, dus er een product in heeft gezet, verander deze dan NOOIT MEER. Pak liever een nieuw nummer en gebruik dat. Dus maak nooit van "Schoenen" "Fietsen" omdat dan alleen de naam veranderd, niet de producten die onder dat nummer vallen. De site werkt NIET met de namen maar met de nummers er voor.

Denk aan  na aanpassingen.


Edit Enkel Menu

Ook in de winkel zijn er enkele en dubbele menu's. Enkele menu's gebruikt u als het aantal categorieŽn klein is en er geen SubcategorieŽn nodig zijn.

Er zijn 80 mogelijkheden. Hier is het wel belangrijk dat u bij 01 start en doorgaat zonder een vakje leeg te laten.

Hier komen geen namen te staan maar de nummers van de categorieŽn. 001 - 002 - .... - 320.
Pas op niet 1 maar 001, altijd 3 cijfers!

Dit bepaalt de volgorde waarin de categorieŽn zichtbaar worden. Als u dus hier 001 en 002 invult  dan ziet u op de site:

Optische Muis
Draadloze Muis

Echter 002 en 001 geeft:

Draadloze Muis
Optische Muis

U kunt eenvoudig de volgorde van de categorieŽn bepalen.


Edit Dubbel Menu 01-05

Dubbel Menu's hebben meer plaats nodig op het scherm en daarom zijn ze in groepjes van 5 ingedeeld. In het totaal 10 x 5. En ze lopen gewoon door. Dus 06-10 komt achter 01-05.


De Hoofdgroep is de naam die op de button komt te staan. Dat kan afwijken van de categorie-naam. Kijken we b.v. bij Hoofdgroep 05, dan is de buttonnaam "Geheugens". Tikken we daar op, dan komt het Submenu naar voren. DAAR staan de eigenlijke categorieŽn. In dit geval 221 222 225 223 226 224 wat op mijn site staat voor:

USB Stick (221)
SD Kaart (222)
MicroSD Kaart (225)
PC Geheugen (223)
Laptop Geheugen (226)
MP3 Speler (224)

Die namen zijn dus bij de Categorie Editor gedefinieerd en hier zichtbaar gemaakt.

Als u van een categorie geen onderverdeling heeft, maar wel van andere, dan kunt u het lijstje van 01 t/m 15 onder de Hoofdgroep leeg laten en in de Hoofdgroep het categorie-nummer zetten. De site weet dan dat dit item geen onderverdeling heeft en zal de categorie-naam tonen.


Recensies Goedkeuren

U kunt uw bezoekers recensies laten schrijven van eigenlijk alles. Van elk product, maar ook van uw service, vriendelijkheid, enz.
Echter er zijn mensen die dat graag gebruiken om u uit te schelden en links naar virussen te plaatsen.
Daarom deze optie. Als iemand een recensie schrijft (Zie Programma Box WW-RecensieMaken) dan komt deze NIET op de site totdat u het goedkeurt. Alleen na goedkeuring kunnen andere de recensie lezen.


Recensies HerKeuren

Hiermee kunt u goedgekeurde recensies alsnog afkeuren en wissen. Voor als ze oud zijn of niet meer kloppen.

Meer over recensies in een aparte tekst onder Extra's.

Lees ook onder Extra's de tekst over het toevoegen van een nieuwe categorie.


© 2015 - Jos Courbois